Klantreviews:

Wat klanten over mijn service vinden en schrijven

Thea van der Meer van de Statensingel (Blijdorp)

“Gerard kwam voor het verbeteren van de Wi-Fi en inmiddels bespaar ik ruim 40 euro per maand op diverse abonnementskosten. Alles in mijn huis is goed en veilig met elkaar verbonden en werkt verrassend beter dan ervoor. Een aanrader!”

www.vrolijkeschilderijen.com

Mevr. Lia Kock – Kralingen

Voor het installeren van een nieuwe laptop contact gezocht met de digitale klusjesman. Kon al voor volgende dag afspraak worden gemaakt. Vakkundig installatie uitgevoerd en ook nog veel handige tips opgedaan.

Helaas werkte niet alles bij thuiskomst., maar de volgende dag kwam de digitale hulp thuis alles controleren. Bleek dat het probleem in de laptop zat, die inmiddels retour winkel is.

Met een paar ingrepen oude laptop weer in gebruik kunnen nemen. Deskundigheid, service en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij deze mijnheer, kan dit adres dan ook 100% aanbevelen.

Mevr. K.C. Berard – Rotterdam

Ik ben heel tevreden met hoe de digitale klusjesman met mij laptop omging! Ik kon het bijna niet meer gebruiken, er moest heel veel aan gebeuren. Hij nam ook de tijd om naar mijn problemen te luisteren over mijn laptop.

Hij legde ook goed uit wat er verandert moest worden, en waarom. Ik kreeg ook advies en allerlei tips. Mijn laptop is nu bijna nieuw!!!

Echt een aanrader!!!