Gastenboek

Klantreviews:

Wat klanten over mijn service vinden en schrijven

Find my Google reviews HERE

Ilka Verstraaten – Jan. ’20

Ik had mijzelf voorgenomen om nog alleen maar met mensen zaken te doen die echte vakmensen zijn…
Ik vind Gerard een echt vak-mens, iemand met veel kennis, met passie voor zijn vak en met zorgvuldige kundigheid. Verder vind ik Gerard een erg vriendelijk en eerlijk persoon!
Bezoek zijn site en kijk waar hij jou mee kan helpen, ik beveel hem zeker aan ook mede omdat hij een deel van je “zorgen” wegneemt en zorgt dat het goed komt.

M.E. van Rijn – febr. ’20

Supersnelle service en heldere communicatie. Uitstekend geholpen en zal in de toekomst zeker weer gebruikmaken van de diensten van Gerard!

Silvia Vermulm – Maart ’20

Goed en goedkope pc of laptop ingesteld zoals je het zelf wilt.

Elisa – April ’20

Ik belde omdat ik mijn webcam niet kon aansluiten, maar door zijn telefonisch advies hoefde ik niet eens langs te komen! Volgende keer als er wat is dan weet ik bij wie ik moet zijn!! Er zijn genoeg anderen zaken die je hiervoor zouden laten langskomen en de hoofdprijs laten betalen.

Boy Bronkhorst – Aug ’20

2 keer mijn laptop daar gebracht. Zeer goede service en ze werken allebei weer naar behoren voor een hele mooie prijs. Mijn vaste computer expert bij problemen! En daarnaast ook nog is heel gezellig tijdens het wachten op de reparatie.

Lars Siemeling – Aug. ’20

Snel en goed geholpen! Ik kon ook op zaterdagmiddag direct terecht bij de buitengewoon vriendelijke Gerard. Heel erg bedankt!

Synergy Photo design – Nov. ’20

Gerard is een vriendelijke professional en denkt goed mee. Hij is snel, stressbestendig en eerlijk en komt zijn afspraken na. Kortom een aanrader!

http://www.synergyphoto.nl/

Floor van Leeuwen – Nov. ’20

Ook mijn vaste computer expert bij problemen. Gerard reageert snel, heeft altijd een oplossing, maakt een mooie prijs en is aardig.

KC Benard – Jan. ’19

Ik ben heel tevreden met hoe de digitale klusjesman met mij laptop omging! Ik kon het bijna niet meer gebruiken, er moest heel veel aan gebeuren. Hij naam ook de tijd om naar mijn problemen te luisteren over mijn laptop. Hij legde ook goed uit wat er verandert moest worden, en waarom. Ik kreeg ook advies en allerlei tips. Mijn laptop is nu bijna nieuw!!! Echt een aanrader!!!

Thea van der Meer van de Statensingel (Blijdorp)

“Gerard kwam voor het verbeteren van de Wi-Fi en inmiddels bespaar ik ruim 40 euro per maand op diverse abonnementskosten. Alles in mijn huis is goed en veilig met elkaar verbonden en werkt verrassend beter dan ervoor. Een aanrader!”

Een soort Grote Vriendelijke Digitale Tovenaar!

www.vrolijkeschilderijen.com

Shazad Malik. – april ’19

Had een probleem met trage computer in mijn fietswinkel en problemen met security cameras op myn mobiel. Gerard kwam langs en heeft alles weer gemaakt. Regelmatig komt hij even langs om te checken of het nog werkt. Binnenkort gaat hij kijken naar mijn website.

Anne Marijn Ouwehand – maart ’19

Ik kon zelfs in de avonduren bij Gerard terecht! Deskundig en gezellig! Gerard legt ook helder uit wat er loos is en wat er gedaan moet worden om het probleem te fixen. Echt een aanrader als je computerproblemen hebt.

Corina Van Der Kleij – juni ’19

Gerard is een absolute topper op zijn gebied! Hij heeft voor mij een nieuwe website gebouwd, en ik heb hierop zoveel positieve reacties gehad!

Zeer professioneel en het heeft mij erg veel nieuwe clienten opgeleverd. Hij heeft ook erg veel geduld met mij gehad met betrekking tot het uitleggen ervan. Ik raad DDKM aan!

Reactie van Gerard: 
Corina, ik ben denk ik wel 2 jaar bezig geweest je te overtuigen je website een nieuwe look & feel te geven, met nieuwe content en nieuwe foto’s. Kijk nu hoe mooi het geworden is, mede door jou en je dochter die de foto’s gemaakt heeft. 

Alles zelf gedaan, met een beetje hulp van mij. Ook je SEO (je vindbaarheid in Google) verbeterd wat na enkele weken al tot resultaat leidde. Je telefoon staat niet stil van de nieuwe klanten, daar doe ik het voor. Dank voor de review en ik zie je zeker snel weer in jouw Massage Praktijk in Zoetermeer.

Kevin – Okt. ’19

Gerard is een echte alleskunner. Het plezier dat hij heeft in zijn werk staalt hij ook uit. Een echte aanrader voor je computer problemen.

Wouter Spoor – Nov. ’19

Flexibel, Zeer vakkundig, Communicatief slim en Betrouwbaar. Zoek niet verder. Woon je in Rotterdam en heb je een digitale uitdaging? bel Gerard

Leonora Louter – feb. ’19

Mijn laptop was zeer traag geworden en daarom contact gezocht. Na goede uitleg gekozen voor een nieuwe harde schijf ipv alleen opschonen en nu is het alsof ik weer een gloednieuwe laptop heb. Was de volgende dag al klaar. Uitstekende prijzen. Snel contact via whatsapp en betalen kon via tikkie. Voortaan mijn absoute ‘go to’ adres voor al mijn digitale problemen.

Reactie terug:
Bedankt voor de mooie review! Je weet me te bereiken, ik help je graag weer.

Met een digitale 😉 van

De Digitale Klusjesman

Michiel De Waal – maart ’19

Mijn laptop laadde niet meer op. Ik had zelf een nieuwe accu gekocht maar daar lag het niet aan. Na een belletje kon in meteen langs komen en werd ik vriendelijk ontvangen. Het bleek dat mijn lader, een universele lader, het niet meer deed op mijn DELL laptop. Gerard had gelukkig voldoende laders in huis, wel van het echte merk. Eenmaal geprobeerd, laadde mijn laptop weer op.

Voor ongeveer de aanschaf prijs van de lader mocht ik hem meenemen. Het was achteraf een easy fix. Gerard beantwoorde mijn vragen goed en probeerd samen met mij het probleem te vinden en tot een oplossing te komen.  Een aanrader dus.

Michiel de Waal

Reactie terug:
Beste Michiel. Ja dat was wel even fijn dat ik die lader had liggen en je daarmee gelijk heb kunnen helpen. Kun je weer door met je studie. Bedankt en ik zie je graag weer verschijnen als je ergens mee zit. 😉

De Digitale KlusjesMan.

Marjolein Reuse – Blijdorp

Zeer tevreden over het advies en ondersteuning die ik krijg van de digitale klusjesman. Met name heb ik goede ondersteuning gekregen voor het maken van mijn website, maar ook voor andere computerzaken heel handig. Hij is goed bereikbaar en afspraken kunnen snel gemaakt worden. Een aanrader!

www.reuseleuk.nl

Joshua Smith maart – ’19

Excellent service given to me by Gerard. He explained everything in detail and resolved the issue in quick time. Highly recommend anyone to get help from him. Thanks , Gerard

(Vertaald door Google)
Uitstekende service aan mij gegeven door Gerard. Hij legde alles in detail uit en loste het probleem snel op. Beveel iemand ten zeerste aan om hulp van hem te krijgen. Bedankt, Gerard

De Digitale klusjesman eset official partner - de Digitale KlusjesMan - ddkm.nl - logo - computer - laptops - reparaties (1)

Frank Smits – juni ’19

Gerard heeft een desktop uit 2011 weer helemaal als nieuw geupdate. Een nieuwe harde schijf en windows 10 zorgen er voor dat mijn vrouw weer zorgeloos op de computer kan werken. Puik werk geleverd door een gedreven en aardige man.

Reactie van Gerard:
Dank Frits voor de feedback. Je had ook een paar leuke projecten, waar mijn handen van jeukten om dat weer Tip Top in orde te kunnen maken. Ook je nieuwsgierigheid naar verbeteringen in je huis, m.b.t. je bereik en stabiliteit van je WiFi vond ik leuk, ook blij dat dat nu goed en stabiel werkt.

Dank en ik zie je volgende keer weer. Gerard.

Kevin Sloot – juni ’19

Gerard is een echte alleskunner. Het plezier dat hij heeft in zijn werk straalt hij ook uit. Een echte aanrader voor je computer problemen.

Chen Tianyi – juli ’19

Really good place for computer issues. And he is also friendly and professional!

Wouter Spoor – okt. ’19

Flexibel, Zeer vakkundig, Communicatief slim en Betrouwbaar.
Zoek niet verder. Woon je in Rotterdam en heb je een digitale uitdaging? bel Gerard.

Mevr. Lia Kock – Kralingen

Voor het installeren van een nieuwe laptop contact gezocht met de digitale klusjesman. Kon al voor volgende dag afspraak worden gemaakt. Vakkundig installatie uitgevoerd en ook nog veel handige tips opgedaan. Helaas werkte niet alles bij thuiskomst., maar de volgende dag kwam de digitale hulp thuis alles controleren. Bleek dat het probleem in de laptop zat, die inmiddels retour winkel is.

Met een paar ingrepen oude laptop weer in gebruik kunnen nemen. Deskundigheid, service en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij deze mijnheer, kan dit adres dan ook 100% aanbevelen.

Steve A.J. Martijn – dec. ’17 Bonaire

Ik ben in 2017 vertrokken naar Bonaire (Dutch Carribean) mijn ouwe en trouwe Acer van bijna 9 jaar ging mee, dankzij Gerard heeft het een 2.0 software upgrade gehad voor mijn vertrek. Ook daar op Bonaire wanneer ik de nodige steun nodig had, om mijn lap top “pruttelend” te houden.

Hij heeft vanuit Nederland ook online nog de nodige assistentie geleverd. Ondertussen heb ik een nieuwe lap top, maar mijn oude Acer pruttelt nog steeds! Ik raad www.ddkm.nl graag aan. Voor online assistentie, plus een goede service en altijd de nodige goede professionele advies wanneer het nodig is.

Mevr. K.C. Berard – Rotterdam

Ik ben heel tevreden met hoe de digitale klusjesman met mij laptop omging! Ik kon het bijna niet meer gebruiken, er moest heel veel aan gebeuren. Hij nam ook de tijd om naar mijn problemen te luisteren over mijn laptop.

Hij legde ook goed uit wat er verandert moest worden, en waarom. Ik kreeg ook advies en allerlei tips. Mijn laptop is nu bijna nieuw!!!

Echt een aanrader!!!

Meraux de Schutter

Uitstekende service voor een fijne prijs. De accu van mijn laptop was helaas kapot en voor een klein bedrag heeft hij er een nieuwe accu ingezet + allerlei extra services waar ik al a-technici erg blij mee ben!

Andrea Enquita – Rotterdam

Erg goed! Mijn laptop was erg traag, ik kon niet meer het gebruiken om te werken. Maar de Digitale Klusjesman hebt het snel gerepareerd.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam