Klantreviews:

Wat klanten over mijn service vinden en schrijven

Find my Google reviews HERE

Thea van der Meer van de Statensingel (Blijdorp)

“Gerard kwam voor het verbeteren van de Wi-Fi en inmiddels bespaar ik ruim 40 euro per maand op diverse abonnementskosten. Alles in mijn huis is goed en veilig met elkaar verbonden en werkt verrassend beter dan ervoor. Een aanrader!”

Een soort Grote Vriendelijke Digitale Tovenaar!

www.vrolijkeschilderijen.com

KC Benard – Jan. ’19

Ik ben heel tevreden met hoe de digitale klusjesman met mij laptop omging! Ik kon het bijna niet meer gebruiken, er moest heel veel aan gebeuren. Hij naam ook de tijd om naar mijn problemen te luisteren over mijn laptop. Hij legde ook goed uit wat er verandert moest worden, en waarom. Ik kreeg ook advies en allerlei tips. Mijn laptop is nu bijna nieuw!!! Echt een aanrader!!!

Anne Marijn Ouwehand – maart ’19

Ik kon zelfs in de avonduren bij Gerard terecht! Deskundig en gezellig! Gerard legt ook helder uit wat er loos is en wat er gedaan moet worden om het probleem te fixen. Echt een aanrader als je computerproblemen hebt.

Corina Van Der Kleij – juni ’19

Gerard is een absolute topper op zijn gebied! Hij heeft voor mij een nieuwe website gebouwd, en ik heb hierop zoveel positieve reacties gehad!

Zeer professioneel en het heeft mij erg veel nieuwe clienten opgeleverd. Hij heeft ook erg veel geduld met mij gehad met betrekking tot het uitleggen ervan. Ik raad DDKM aan!

Reactie van Gerard: 
Corina, ik ben denk ik wel 2 jaar bezig geweest je te overtuigen je website een nieuwe look & feel te geven, met nieuwe content en nieuwe foto’s. Kijk nu hoe mooi het geworden is, mede door jou en je dochter die de foto’s gemaakt heeft. 

Alles zelf gedaan, met een beetje hulp van mij. Ook je SEO (je vindbaarheid in Google) verbeterd wat na enkele weken al tot resultaat leidde. Je telefoon staat niet stil van de nieuwe klanten, daar doe ik het voor. Dank voor de review en ik zie je zeker snel weer in jouw Massage Praktijk in Zoetermeer.